Trends guys

Trends guys

Trends guys

Trend update spring/summer 2023! Klaar om je kleerkast vol te proppen met de nieuwste trends van dit seizoen? Van felle kleuren die knallen en zachte pasteltinten tot de classic denim colours. Het is weer tijd voor de poolparty’s en feestjes tot de zon opkomt! Mix en match de trends en modekleuren van deze lente en zomer. Laat je inspireren door de coolste trends en shop jouw favoriete stuks voor dit seizoen bij ZEB.

Shop tropical sunset >
4 producten

Shop tropical sunset >

Full moon party op een Thais strand of rooftop drinks midden in de stad? Sunset tinten zijn hot and happening! Van warm geel tot diep terracotta en zinderend tangerine: voor een trendy look haal je deze je meest zwoele kant boven.

Shop color burst >
11 producten

Shop color burst >

Deze zomer is het tijd om kleur te bekennen! Mix en match letterlijk alle kleuren van de regenboog voor een funky nineties colorblocking-effect. Clashing denim, ombré knitwear, hoodies met logoprints, statementaccessoires en printed T-shirts? Alles kan, alles mag – als het maar knalt!

Shop spring essentials >
12 producten

Shop spring essentials >

Creëer een stoere en tegelijkertijd stijlvolle look door gebruik te maken van meerdere lagen kleding. Ga voor een unieke look door kleur te combineren met neutrale tinten. Elke laag is deel van de outfit, dus combineer de verschillende stuks goed met elkaar.

GRATIS LEVERING

GRATIS RETOUR

LEVERING THUIS, OP KANTOOR OF IN EEN ZEB-WINKEL IN JE BUURT

CONTACTEER ONS OP 02/568.11.85 (MAA-ZON) of via CHAT