Trends guys

Trends guys

Trends guys

We nemen je graag mee doorheen de trendkleuren en -outfits van de ZEB collecties van dit najaar. Van felle kleuren die knallen tot witte en zwarte kleding voor een eenvoudig maar trendy look. Maar ook vintage prints en outfits mogen niet ontbreken. Kostuum trends voor heren, enkele hippe en sportieve trends, en nog zo veel meer. Ook zo benieuwd naar alle trends voor deze herfst en winter? Ontdek ze allemaal bij ZEB!

Shop power of minimalism >
78 producten

Shop power of minimalism >

Hou het simpel met effen kleuren, zachte tinten en neutrale kledingstukken. Ook eenvoudige outfits kunnen opvallen en zijn dit najaar niet weg te denken. Keep it clean, en ga voor een simpele, classy look.

Shop nature infused >
102 producten

Shop nature infused >

Into the wild we go! Met verschillende tinten groen, bruin en beige word je één met de natuur én met de laatste trend: earth colors. We love the earth!

Shop vintage vibes >
60 producten

Shop vintage vibes >

Gotta love college! Niets schreeuwt meer college vibes dan een varsity jacket. Combineer deze met een wide jeans en sweater voor de perfecte vintage look.

Shop GO indi-go >
486 producten

Shop GO indi-go >

Wil je het op safe spelen maar toch nog trendy zijn? Dan is indigo blauw the way to go! Play it cool met donkere jackets of maak het wat luchtiger met een light washed shirt, (indi)go for it!

<p>We nemen je graag mee doorheen de trendkleuren en -outfits van de ZEB collecties van dit najaar. Van felle kleuren die knallen tot witte en zwarte kleding voor een eenvoudig maar trendy look. Maar ook vintage prints en outfits mogen niet ontbreken. Kostuum trends voor heren, enkele hippe en sportieve trends, en nog zo veel meer. Ook zo benieuwd naar alle trends voor deze herfst en winter? Ontdek ze allemaal bij ZEB!</p>
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
  Tonen als Foto-tabel Lijst
  Van hoog naar laag sorteren

  GRATIS LEVERING

  GRATIS RETOUR

  LEVERING THUIS, OP KANTOOR OF IN EEN ZEB-WINKEL IN JE BUURT

  CONTACTEER ONS OP 02/568.11.85 (MAA-ZON) of via CHAT