Petten & bucket hats

Petten voor heren

Een hoofddeksel beschermt je niet alleen tegen de zon, regen en andere typisch Belgische weersomstandigheden. Afhankelijk van het hoofddeksel voor mannen, geeft het je outfit een stoere, fancy of stijlvolle look. Een hoed voor heren zorgt onmiddellijk voor een elegante look, wanneer een pet je dan weer een coole vibe geeft. Wil je helemaal on trend zijn? Kies dan voor een bucket hat of vissershoedje. Shop het assortiment petten, hoeden en caps voor heren online op ZEB.be of in één van onze winkels.

Petten voor heren online bestellen op ZEB.be

Met een pet voeg je extra stijl toe aan je outfit. Het is een accessoire waarmee jij extra persoonlijkheid aan je outfit geeft. Petten zijn al lang een stijlvol accessoire voor mannen. Van Baseball caps tot snapbacks, petten zijn een veelzijdige, functionele en stijlvolle aanvulling op elke look en beschermen je bovendien tegen de zon en de regen. Petten hebben een sportieve look, maar geven ook een leuke twist aan je casual look. Ontdek ons aanbod en kies jouw favoriet op ZEB.be.

Een pet voor elke gelegenheid

Dit seizoen zijn de dad caps helemaal in de mode. Misschien lijkt je vader niet de juiste persoon voor stijladvies, maar dat is deze zomer toch even anders. Vintage accessoires met een relaxte stijl, zijn hot and happening. Zo is de pet die je papa ooit droeg nu weer volop in de mode. Dad-caps hebben een sportieve look en geven een leuke twist aan je casual look.

Ook de bucket hat mag niet ontbreken in je kast. Ook wel bekend als het vissershoedje. Ontdek het volledige assortiment petten en bucket hats in verschillende kleuren online bij ZEB!

Kies uit een ruim assortiment merken bij ZEB

Bij ZEB kies je uit een ruim assortiment hoeden en petten voor heren in uiteenlopende stijlen. Ze mogen niet ontbreken in je garderobe om je outfit compleet te maken. Uiteraard van uitstekende kwaliteit met topmerken als Tommy Jeans, VANS “OFF THE WALL” en vele andere. Een uitgebreide selectie van al deze petten vind je zowel in onze winkels als online.