Shorts

Shorts voor dames

Bij ZEB heb je keuze uit een ruim assortiment shorts voor dames van uiteenlopende stijlen. Al onze damesbroeken zijn van uitstekende kwaliteit met topmerken als VERO MODA, ONLY, MANGO en vele andere. Een uitgebreide selectie van al deze dames shortjes vind je zowel in onze winkels als online.

Shorts voor dames online bestellen op ZEB.be

Het maakt niet uit als je op vakantie gaat of in eigen land blijft. Tijdens de zomermaanden zijn damesshort essentieel in elke garderobe. Zit je graag comfortabel, en schijnt de zon dan is een korte broek perfect voor je outfit. Bij ZEB vind je shorts voor dames terug in verschillende kleuren en materialen. Een dames jeansshort voor op reis, of een losse short voor vrouwen om een dagje te gaan shoppen. Tijd om met die benen van jou te pronken in een mooie damesshort! Ontdek de selectie online shorts voor dames bij ZEB!

Een damesshort voor elke gelegenheid 

Wat je plannen ook zijn, wanneer de zon schijnt is een short voor dames altijd passend! Bij ZEB vind je voor elke gelegenheid een short naar wens. Een festival dagje, naar de zee of voor in je tuin: echt voor elk moment is er een damesshort die je moet hebben!

Voor alle stoere chicks is een jeansshort voor dames ideaal. De klassieker is een blauwe jeansshort en deze spot je zeker en vast op elk festival. Ga voor een zwarte jeansshort voor een stoere black & white outfit, of voor een witte jeansshort gecombineerd met een gekleurde T-shirt voor de ultieme zomerse look.
In het assortiment bij ZEB vind je ook heel wat deftige shorts voor naar het werk of school. Een losse katoenen short zit super comfortabel en vind je terug in heel wat verschillende kleuren. Wat je look ook is, je vindt zeker en vast een gewenst exemplaar. Ook voor een feestje kan je zeker en vast een short dragen. Ga voor een damesshort met een passende blazer voor een avondje uit!

Kies uit een ruim assortiment merken bij ZEB

Bij ZEB kies je uit een ruim assortiment shorten voor dames in uiteenlopende stijlen. Ze mogen niet ontbreken in je garderobe om je outfit compleet te maken. Uiteraard van uitstekende kwaliteit met topmerken als VERO MODA, ONLY, VILA, Mango en vele andere. Een uitgebreide selectie van al deze damesshorts vind je zowel in onze winkels als online.