HOORAY! IT’S TODAY!

Welkom bij ZEB, dé MULTI-BRAND FASHION STORE met meer dan 80 winkels in heel België & Luxemburg én een must-visit e-shop. Met héél veel goesting en passie gaan we elke dag aan de slag om shoppen plezierig te maken en onze klanten blij te maken.

ZEB HELPT JE OM JE FAVORIETE LOOK SAMEN TE STELLEN

Fashion rijmt voor ons op passie, geluk en plezier. En dat willen we laten voelen aan iedereen die bij ons over de vloer komt. Bij ons sta je als klant echt centraal en dat merk je aan alles: een unieke merkenmix van meer dan 70 merken, professioneel advies met een lach en veel goesting, Personal en Private Shopping voor een onvergetelijke shopping ervaring, prachtig ingerichte, goed bereikbare winkels met ruime parkings, een handige e-shop en dat allemaal uiteraard… voor zo een straf mogelijke prijs! Met de grootste zorg, met heel veel vakkennis, met alles wat we te bieden hebben, helpen we je bij het zoeken naar je eigen look.

ZEB LOVES JEANS!

Het is geen toeval dat ZEB ooit begon als een jeansstore. Jeans is namelijk onze passie. Passie om de perfecte jeans te vinden voor elke poep. Passie om een subliem assortiment voor je uit te bouwen. Passie om jullie ons jeansaanbod te laten ontdekken. Bij ZEB vind je het beste van cultmerken als G-Star RAW, Levi’s®, Diesel, Hilfiger Denim, Pepe Jeans en vele anderen. Skinny, slim, mom, regular, bootcut of boyfriend, speciale wassingen, ... je vindt ze allemaal bij ZEB. Onze deskundige medewerkers geven je aan de jeans wall in de winkels advies op maat. In de e-shop begeleiden we je met inspirerende foto’s, gedetailleerde beschrijvingen, een uitgebreide matengids, enz.

MEER DAN 70 INTERNATIONALE TOPMERKEN ONDER ÉÉN DAK

ZEB is in de loop der jaren véél meer geworden dan een jeans store. We zijn uitgegroeid tot een multi-brand fashion store met meer dan 70 merken. Met passie voor fashion kiezen we straffe merken, stuks en outfits die het mooiste in je naar boven brengen, die je perfect passen, die je blij maken. We maken voor jou – elk seizoen opnieuw – een selectie van topstukken, van ultieme klassiekers tot échte seizoensstukken. Geen selectie uit een paar merken maar uit meer dan 70 merken, straffe merken. We gaan voor veel keuze én sterke prijzen. Zo vindt ieder z’n ding bij ZEB.

BOEIENDE SAMENWERKINGEN MET INSPIRERENDE PERSOONLIJKHEDEN

Elk seizoen opnieuw verrassen we je met nieuwe collecties die voortvloeien uit de gebundelde krachten van inspirerende persoonlijkheden met ZEB. Designers Astrid Coppens, Kaat Blommaert van Le Fabuleux Marcel de Bruxelles, in het verleden met Eline De Munck, Céline Dept, Olga Leyers, Remco Evenepoel, Veronique Leysen, Dennis Praet, Yentl Keuppens, Aurélie Van Daelen ... één voor één ademen ze fashion en dat is de basis van élke samenwerking met ZEB. Ontdek onze co.creation brands Astrid Black Label, Le Fabuleux Marcel de Bruxelles en Cyclo Club Marcel in alle ZEB stores én op ZEB.be!

SHOP ONLINE 24/24u

Bij ZEB kan je, op elk ogenblik, 24u op 24, 7 dagen op 7, een bestelling plaatsen! Krijg je toch graag advies, bel dan met onze medewerkers of stel je vragen via onze chat. In jouw vertrouwde winkel kan je ook terecht op onze instore kiosk e-shop zuil. Via dit scherm vind je toch het artikel, de maat of de kleur die je zo hard zocht maar uitgeput is in de winkel.

ELKE DAG EEN DOSIS INSPIRATIE

Op ZEB.be en via social media willen we je voortdurend op de hoogte houden over de laatste trends, nieuwigheden en outfit combinaties. Daarom hebben we een Instagramaccount (@ZebFashion) waar we je voortdurend inspireren met de leukste fashion tips & tricks! Via Facebook houden we je constant op de hoogte van onze acties en promoties, en kunnen we je ook makkelijk en snel antwoord geven op al je vragen.

STRAFFE PRIJZEN

We willen je een lage prijs én kwaliteit bieden, daarom werkt ZEB efficiënt en kostenbewust. ZEB staat nu eenmaal voor veel keuze én heel sterke prijzen, zowel in de e-shop als in de ZEB stores. En straffe acties maken shoppen bij ons nog interessanter, het hele jaar door.

SUSTAINABLE FASHION

Duurzaamheid heeft altijd hoog op de agenda gestaan bij ZEB. Om onze impact op het milieu zoveel mogelijk te beperken, hebben we verschillende initiatieven om duurzamer te handelen, want als modeketen kunnen we een rol spelen in de verduurzaming van onze levensstijl. We doen dit door ons te engageren en door samen te werken, met onze merken, leveranciers en met onze klanten. Enkel zo kunnen we reuzenstappen maken. We zijn ervan overtuigd dat, wanneer iedereen zijn steentje bijdraagt, dit grote veranderingen kan teweegbrengen in de mode-industrie. Al zijn we een kleine groep in het geheel, ook kleine stappen kunnen een positieve verandering op grote schaal in gang zetten. Want als we allemaal samenwerken, wij, onze merken, onze leveranciers en onze klanten, dan spreken we over meer dan 2 miljoen mensen die we kunnen mobiliseren. Ontdek hier welke initiatieven we nemen.