NOOR BY NORA GHARIB

NOOR BY NORA GHARIB

NOOR BY NORA GHARIB

Ontdek de nieuwe herfst-/wintercollectie NOOR in samenwerking met presentatrice, actrice én tv-persoonlijkheid Nora Gharib bij ZEB! Deze wintercollectie is hélemaal party-proof, in feestelijke donkere kleuren en glitters! Nora haar inspiratiebron was voor dit seizoen de Melkweg, die haar mateloos fascineert. Met NOOR lanceert Nora Gharib een veelzijdige collectie voor echte powervrouwen. Onder het label NOOR by Nora Gharib ontwierp ze samen met ZEB een party proof collectie die de essentie van haar stijl samenvat. Shop de collectie NOOR by Nora Gharib online bij ZEB!

Geen producten gevonden op ZEB.be. Ga zeker eens langs in een ZEB Store in jouw buurt!

GRATIS LEVERING

GRATIS RETOUR

LEVERING THUIS, OP KANTOOR OF IN EEN ZEB-WINKEL IN JE BUURT

CONTACTEER ONS OP 02/568.11.85 (MAA-ZON) of via CHAT

Nora Gharib stelt haar tweede modecollectie NOOR by Nora Gharib voor bij ZEB.

ZEB zet het modeseizoen goed in met een exclusieve Co-Creation NOOR by Nora Gharib. Nora Gharib en mode zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De presentatrice slash actrice slash all-round tv-persoonlijkheid staat bekend om haar uniek gevoel voor stijl en sprankelende persoonlijkheid.

De draad door de collectie

“Het is een collectie waarvan ik elk stuk zelf zou willen dragen, maar ook bij al mijn vriendinnen en zussen past. Het is een collectie voor mensen met alle maatjes, voor mensen die veel of weinig van zichzelf willen blootgeven. Ik wil niemand uitsluiten. Zo heb ik een zus die een hoofddoek draagt, zij houdt van modest fashion. En ze is niet alleen.”

Party proof in feestelijke donkere kleuren en glitters

Deze herfst en winter bestaat deze collectie overwegend uit zwarte items met hier een daar een fel accent zoals roze of kobaltblauw. Alle stukken uit de collectie zijn onderling combineerbaar. De shoot is doorgegaan in Istanbul, waarde energie van het nachtleven heel aanwezig is. Winkels zijn er tot s ’avonds laat open, er heerst overal een levendige sfeer, het leven stopt hier nooit… De authentieke en bruisende sfeer vind je ook terug op de foto’s. Op de vraag wat Nora’s favoriete outfits zijn laat ze weten dat dat de co-ord set is in de donkere glitterstof en het kobaltblauwe satijnen setje. De tweede collectie van Nora Gharib ligt vanaf augustus 2023 in de ZEB winkels.