Al onze winkels zijn opnieuw open!
Door omstandigheden kan je pakketje wat langer onderweg zijn dan normaal.

Mijn winkelwagen

Account

We love our planet

Verantwoord omgaan met water

We kunnen er niet omheen. Overal is er nood en vraag naar textiel. Van de kleren in je kast, tot de schoenen aan je voeten, tot het bedlinnen in je slaapkamer en de stof op je autostoelen. We hoeven je niet te vertellen dat kleding produceren, gebruiken en wegwerpen zwaar op het milieu weegt.

Bij ZEB willen we onze impact op het milieu zoveel mogelijk beperken. Om dat te doen, startten we met verschillende initiatieven om duurzamer te handelen, want als modeketen kunnen we een rol spelen in de verduurzaming van onze levensstijl. We hopen dat we andere bedrijven en mensen kunnen inspireren om ook hun best te doen een verschil te maken. Zo dragen we allemaal samen bij aan een groene toekomst.

Verder LezenVerantwoord omgaan met water
#zebgoals, zo proberen wij het verschil te maken

Duurzaamheid heeft altijd hoog op de agenda gestaan bij ZEB. Doordat we overal rond ons immense projecten zien opstarten, vonden we van onszelf dat we niet genoeg deden om erover te communiceren. Daar willen we verandering in brengen. Al zijn we een kleine groep in het geheel, ook kleine stappen kunnen een positieve verandering op grote schaal in gang zetten. Want als we allemaal samenwerken, wij, onze merken, onze leveranciers en onze klanten, dan spreken we over meer dan 2 miljoen mensen die we kunnen mobiliseren.

Verder Lezen#zebgoals, zo proberen wij het verschil te maken
Verantwoorde consumptie en productie

De textielsector verandert op een positieve manier de laatste jaren. Waar zij vroeger als één van de slechtste leerlingen uit de bus kwam als het kwam op vervuiling en waterverbruik, werken merken en producenten steeds vaker samen om duurzamer te handelen. Duurzame ontwikkelingen worden eerder norm dan uitzondering, zowel op vlak van het telen van grondstoffen als in het finale productieproces.

Verder LezenVerantwoorde consumptie en productie
Good design is sustainable design

Tommy, head of design bij ZEB, legt uit waarom we in onze eigen designs resoluut kiezen voor sustainability en hoe zich dat uit in de verschillende collecties die we zelf ontwerpen.

Verder LezenGood design is sustainable design
Samen met onze co.creators maken we het verschil

“We don’t need a handful of people doing zero waste perfectly. We need millions of people doing it imperfectly.”

Dát is de boodschap die onze co.creators willen uitdragen bij het ontwerpen van hun merken. Astrid, Eline, Stien, Laurentine, Dennis en Remco ... allemaal dragen ze waar het maar kan een steentje bij in hun collectie. Ontdek hier hoe.

Verder LezenSamen met onze co.creators maken we het verschil
Marcel goes organic!

Bij ZEB stellen we alles in het werk om op een ecologische manier te produceren. Ook voor de collectie van Le Fabuleux Marcel De Bruxelles (voor dames, heren en kids) en voor Cyclo Club Marcel werden vooral organische stoffen gebruikt.

Verder LezenMarcel goes organic!

Producten 1 tot 6 van 14 in totaal

Toon per pagina