Al onze winkels zijn opnieuw open!
Door omstandigheden kan je pakketje wat langer onderweg zijn dan normaal.

Mijn winkelwagen

Account

Voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN

 1. ZEB V.I.P. CLUB – Algemene voorwaarden
 2. Registratie als ZEB VI.P. member
 3. Voordelen van de ZEB V.I.P. CLUB

 

1. ZEB V.I.P. CLUB – Algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn toepasselijk op het aanvragen en het genieten van de voordelen als ZEB loyalty member. Elk ZEB VIP member heeft zich door middel van registratie akkoord verklaard met de algemene voorwaarden.

 

2. Registratie als ZEB VI.P. member

Je wordt ZEB V.I.P. member door middel van registratie met je elektronische identiteitskaart en het opgeven van je e-mailadres en GSM nummer aan de kassa van één van de ZEB stores. Vanaf de dag dat je bij ZEB geregistreerd staat kan je genieten van de voordelen van de ZEB V.I.P. Club. Jouw profiel is strikt persoonlijk.

 

3. Voordelen van de ZEB V.I.P. CLUB

Als ZEB V.I.P. member spaar je bij elke aankoopschijf van €12,50 5 fashion points. Vanaf de start van het seizoen (ter verduidelijking, er is een zomerseizoen dat start op 1 februari en een winterseizoen dat start op 1 augustus. Een seizoen duurt 6 maanden) worden de behaalde fashion points opgeteld gedurende 6 maanden. Op basis van de bijeen gespaarde fashion points word je ingedeeld in Silver, Gold of Diamond member. Elke klant start als Silver member.

Indien er in 1 seizoen 60 fashion points worden bijeen gespaard, word je Gold member en kan je dus genieten van alle voordelen van een Gold status.

Indien er in 1 seizoen 110 fashion points worden bijeen gespaard, word je Diamond member en kan je dus genieten van alle voordelen van een Diamond status.

In de loop van het seizoen kan je stijgen van categorie, afhankelijk van het puntensaldo. Stijg je van categorie, dan krijg je hiervan via mail een melding.

 

Voordelen SILVER

 • ZEB Jeans bonus, waarbij je een voucher krijgt voor een gratis jeans na aankoop van 5 jeansen
 • Alle ZEB mails met fashion trends en unieke promoties
 • Digitaal kassaticket, waardoor je makkelijk al je aankopen kan bijhouden.
 • Exclusieve promoties via SMS of mail waardoor je van extra kortingen kan genieten
 • Minstens 1 inspiratiefolder per post met leuke tips & tricks over de laatste trends
 • Verjaardagsverrassing per post, mail of SMS
 • Dubbele bonusdagen zodat je sneller naar een hogere status stijgt en dus van nog meer voordelen kan genieten!

Voordelen GOLD

 • Alle voordelen van de SILVER status
 • Aankopen ruilen zonder kassaticket
 • Alle ZEB inspiratiefolders in je bus, zodat je steeds op de hoogte bent van alle trends en unieke promoties
 • Uitnodigingen voor exclusieve VIP nocturnes met unieke kortingsaanbiedingen
 • Uitnodigingen voor exclusieve klantenpanels waarbij je achter de schermen een kijkje kan nemen op het ZEB Hoofdkantoor en waarbij je ook allerlei extra’s krijgt van onze merken.

Voordelen DIAMOND

 • Je houdt alle voordelen van de GOLD status
 • Exclusieve uitnodigingen voor unieke events zoals collectievoorstellingen
 • ALLE basisretouches gratis
 • Uitnodigingen voor exclusieve shopping events waarbij onze merken jou en je vrienden kunnen verwennen met persoonlijk stijladvies en leuke goodies
   

ZEB Voucher

Op het einde van het seizoen (31/01 voor winterseizoen en 31/07 voor zomerseizoen) worden alle bijeen gespaarde fashion points opgeteld, op basis daarvan wordt jouw beginstatus voor het volgende seizoen bepaald.

Als je op het einde van het seizoen 60 fashion points hebt, ontvang je in de loop van het volgende seizoen een voucher van €3. Per 10 gespaarde fashion points, ontvang je €0,50 extra. Punten zijn niet inwisselbaar voor contanten. U spaart punten bij aanschaf van cadeaubonnen, niet bij het besteden ervan. Deze voucher wordt verstuurd via mail, per post of per sms. Indien je niet voldoende fashion points hebt gespaard, worden de fashion points overgedragen naar het volgende seizoen. Deze fashion points blijven vanaf dat moment 6 maand geldig. Indien er in tussentijd geen voucher uitgekeerd is, omdat het minimum van 60 fashion points niet werd bereikt, vervallen de punten na een termijn van 6 maanden. Door het uitkeren van de voucher worden de bijhorende fashion points afgeboekt.

Deze voucher is beperkt geldig en kan tijdens de geldigheidsduur ingeruild worden in alle ZEB stores of op zeb.be. Op de voucher wordt steeds de geldigheidsdatum vermeld. Deze voucher is niet inruilbaar voor contant geld. De voucher is cumuleerbaar met andere kortingsacties, tenzij anders vermeld op de betreffende kortingsactie. Bij vermoeden van misbruik of frauduleus handelen zijn de ZEB stores en de webshop gerechtigd een hieraan gekoppeld voordeel niet te verstrekken en/of een verstrekt voordeel terug te vorderen. Elke gehele of gedeeltelijke nadruk of verandering van de voucher is verboden. Elke verandering, onleesbaarheid of beschadiging van welke aard dan ook maakt de betrokken ZEB voucher meteen ongeldig.

Jeans Bonus

Als ZEB V.I.P. member kan je ook genieten van de jeans bonus. Wanneer je binnen een termijn van 24 maanden 5 jeansbroeken aankoopt bij ZEB, ontvang je na 1 maand een voucher met een bedrag gelijk aan het gemiddelde van de nettoprijs (na aftrek van de geldende kortingen) van de 5 jeansbroeken. Deze voucher kan enkel gebruikt worden voor een volgende aankoop van een jeansbroek.

Let op: een geldig en uniek e-mailadres in je online ZEB account is noodzakelijk om de Jeans Bonus te kunnen genieten.

In geval van retour van een jeansbroek, wordt deze in mindering gebracht van het aantal te kopen jeansbroeken, om aanspraak te maken op de voucher. De nettowaarde van de jeans die werd retour gebracht, zal afgebroken worden van de eerstvolgende jeans.

Deze voucher is beperkt geldig en kan tijdens de geldigheidsduur ingeruild worden in alle ZEB stores of op zeb.be. De geldigheid staat vermeld op de voucher. Deze voucher is niet inruilbaar voor contant geld. De voucher is cumuleerbaar met andere kortingsacties, tenzij anders vermeld op de betreffende kortingsacties. Bij vermoeden van misbruik of frauduleus handelen zijn de ZEB stores en de webshop gerechtigd een hieraan gekoppeld voordeel niet te verstrekken en/of een verstrekt voordeel terug te vorderen.

Persoonlijke gegevens en privacy

ZEB zal alle persoonlijke informatie met de grootste zorg behandelen. Door het worden van een ZEB V.I.P. member geef je aan in te stemmen met de voorwaarden van het privacy beleid van ZEB. Deze informatie zal worden bewaard in een databank. ZEB kan deze gegevens combineren met de gegevens van andere bestanden waarvan ZEB (mede)houder is. De verkregen persoonsgegevens zullen onder andere worden aangewend voor de volgende doeleinden:

 • Voor analysedoeleinden en marktonderzoeken;
 • Om de ZEB nieuwsbrief te ontvangen;
 • Om ZEB V.I.P. members te informeren over producten of diensten aangeboden door ZEB en over voordelen, voor direct marketing en reclame;
 • Om verbeteringen aan producten en diensten aan te brengen

De kaarthouder heeft een recht op inzage en eventuele correctie van zijn persoonsgegevens en om zich kosteloos en zonder enige motivering te verzetten tegen de verwerking van zijn gegevens voor direct marketing. Indien je gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant (meer) zijn, kan je kosteloos de verbetering of verwijdering ervan vragen of je verzetten tegen de verwerking ervan. Via vragen@zeb.be kan je je aanvraag tot inzage, correctie, verwijdering van je gegevens richten. Wanneer de klant geen informatie over ZEB meer wenst te ontvangen of zijn gegevens uit het bestand wil verwijderd hebben, kan men dit melden via vragen@zeb.be. In dat geval vervalt het ZEB V.I.P. lidmaatschap. Indien je vragen hebt over het privacybeleid, kan men eveneens contact opnemen via vragen@zeb.be.

Geen producten gevonden voor deze selectie.