Trends women

Trends women

Trends women

What’s hot this season? Wij hielden de afgelopen maanden de modebladen, catwalks & fashion weeks goed in de gaten om voor jou de nieuwste najaartrends te spotten. Benieuwd naar de nieuwste trends van deze herfst en winter? Ontdek ze hier en shop kleurrijke kleedjes, comfortabele pulls en trendy jeans bij ZEB!

Shop power of minimalism >
118 producten

Shop power of minimalism >

Zachte neutrals never go out of style! Maar dit seizoen kan je er een extra laagje bovenop doen, letterlijk én figuurlijk. Mix & match verschillende effen items om een classy setje te creëren. Geloof ons, daar kan niemand neutraal bij blijven!

Shop relaxed suiting >
69 producten

Shop relaxed suiting >

Een casual business outfit? Het kan! Meer zelfs, het is 100% in dit seizoen. Zie er super badass uit terwijl je je helemaal comfy voelt. You really can mix business with pleasure!

Shop color matters >
109 producten

Shop color matters >

Bright, bold & 100% badass! Color blocking is helemaal terug van weggeweest. Combineer warme tinten als oranje en roze of ga voor een frisse touch met blauw en groen. Hoe feller de kleuren, hoe meer on trend je bent. Mix, match & clash those colors!

Shop forever denim >
755 producten

Shop forever denim >

Do it in denim dit seizoen! De tijd waar double denim absoluut not done was is lang voorbij, en maar goed ook want nu is het zelfs trending!

Shop hiking fever >
49 producten

Shop hiking fever >

Flora en fashion, de prefecte combo voor een romantische en stijlvolle look. Welke plannen je ook hebt, een bloemenprint past altijd en overal!

<p>What’s hot this season? Wij hielden de afgelopen maanden de modebladen, catwalks & fashion weeks goed in de gaten om voor jou de nieuwste najaartrends te spotten. Benieuwd naar de nieuwste trends van deze herfst en winter? Ontdek ze hier en shop kleurrijke kleedjes, comfortabele pulls en trendy jeans bij ZEB!</p>
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
  Tonen als Foto-tabel Lijst
  Van hoog naar laag sorteren

  GRATIS LEVERING

  GRATIS RETOUR

  LEVERING THUIS, OP KANTOOR OF IN EEN ZEB-WINKEL IN JE BUURT

  CONTACTEER ONS OP 02/568.11.85 (MAA-ZON) of via CHAT