Shop checks >

Shop checks >

Shop checks >

Go ruitjes! Dit voorjaar heb je 2 streepjes voor met de print met ruiten. Perfect om je outfit die extra touch te geven! Combineer voor een full trendy outfit met andere effen, neutrale stuks zodat je ruitjes print onmiddellijk opvalt.

De print van dit voorjaar: ruitjes

Ja zeker, ook dit voorjaar zijn de ruitjes niet meer weg te denken in je kleerkast. Tijd om je zomerse kleding met ruitjes terug uit de kast te halen. Welke gelegenheid het ook is, met ruitjes creëer je gegarandeerd een look die past bij jou. Van een stijlvol ruitjes hemd voor een formele gelegenheid tot een short met ruiten voor op vakantie. Je vindt zeker en vast een ruitjes print in het assortiment bij ZEB die past bij jouw plannen.

Hoe combineer je ruiten het best?

Wanneer je jouw outfit samenstelt is het belangrijk dat het kledingstuk met ruiten de eye-cather is van je look. Kies dus voor één kledingstuk met ruitjes en zorg dat de rest van de outfit geen print heeft. Zijn de ruitjes in een opvallende kleur? Kies dan voor een broek of T-shirt in neutrale tinten zoals beige of wit. Is jouw ruitjesprint eerder subtiel kies dan voor dezelfde kleuren voor een full matching outfit. Wat je zeker niet mag doen zijn verschillende ruiten met elkaar combineren, less is more!

De trend van dit seizoen: het houthakkershemd, ideaal als extra laagje boven op je outfit.

Een kostuum met ruitjes

Vermoedelijk heb je ondertussen al heel wat plannen voor een fancy gelegenheid. Van een familiefeestje in de tuin tot een trouwfeest. Een kostuum met ruitjes is perfect voor al deze gelegenheden. Het moet niet altijd een effen blauw kostuum zijn, van zodra je een ruitjes print aan je kostuum toevoegt geeft dit onmiddellijk een extra touch!

Ontdek het volledige assortiment herenkleding met ruitjes bij ZEB!