YŪGEN

YŪGEN

YŪGEN

Ontdek de voorjaarscollectie van Belgisch label YŪGEN met neon minimalisme en christo-inspired silhouetten! De nieuwe collectie van YŪGEN omvat de ultieme selectie summer essentials voor haar. Cargo pants, shorts, luchtige zomerjurken en tops in de karakteristieke architecturale stijl van het label worden vergezeld van een lijn bijpassende riempjes en sandalen voor een uitgebalanceerde look. De collectie nodigt uit om stukken in elegante kaki- en zandtinten te mixen en matchen en zo het ultieme tijdloze en vrouwelijke silhouet samen te stellen. Ontdek hier de volledige YŪGEN collectie!

Belgisch modemerk YŪGEN

Goed nieuws voor lovers van tijdloze silhouetten, new neutrals en duurzame materialen! Naast de vaste waarden worden we dit seizoen verrast met een aantal frisse twists, waaronder een neon limoengroene accentkleur én artistieke ‘wrapped styles’ – geïnspireerd door de kunstenaar Christo. Het beste van twee werelden? We love! Feeling fierce? Ga voor een knallend limoengroen accent en geef je look in geen tijd een extra dosis power.

Wrapped up

YŪGEN SS23 liet zich inspireren door de wrap art van kunstenaar Christo, die vorig jaar nog postuum de Arc de Triomphe in Parijs inpakte. Het resultaat: oversized silhouetten, strategisch geplaatste linten en kunstige plooipatronen. Tussen de highlights uit de collectie vind je onder meer een elegante mid-length jurk met uitgewerkte pofmouwen, een chunky gebreide cardigan met houten knopen, en een elegant overhemd met een subtiel structuurdesign. Dé topper van het seizoen? De oversized cargo pants met bijpassende blazer in parachutestof. 100% on-trend en toch tijdloos as ever. 

Japanse stijl, Belgisch vakmanschap

De naam ‘YŪGEN’ komt uit het Japans en staat voor natuurlijke schoonheid en artistieke pracht. Het begrip beschrijft het overweldigende geluksgevoel dat je overvalt als je iets moois ziet of hoort, en dat is exact wat YŪGEN met zijn collecties wil oproepen. Daarom zet het merk collectie na collectie in op tijdloze silhouetten met oog voor detail. Volledig in lijn met de YŪGEN-filosofie kregen de materialen ook deze lente een duurzame toets. Zo zette het merk opnieuw in op kwalitatief biokatoen en Lyocell voor een meer verantwoorde productie – en extra classy, tijdloze vibes.