Le Fabuleux Marcel de Bruxelles

Le Fabuleux Marcel de Bruxelles

Le Fabuleux Marcel de Bruxelles

Le Fabuleux Marcel de Bruxelles zorgt voor een spetterende zomercollectie! Dit seizoen brengt de collectie ons helemaal van slag. Of dat nu vlinder- of schoolslag is, laten we in het midden – maar dit voorjaar hebben ze zich laten inspireren door retro zwembaden en warme zomerdagen. Wie van lichte neutrals houdt maar toch een vintage touch wilt, zal zich als een vis in het water voelen bij het zien van de voorjaarscollectie van Le Fabuleux Marcel de Bruxelles. Want als nageur adoreur én rasechte zomerprofiteur wist Marcel de Bruxelles deze elementen moeiteloos in een fabuleux summer collection te gieten. Ontdek hier de lente/zomercollectie van Le Fabuleux Marcel de Bruxelles bij ZEB!

Très cool by the pool met Le Fabuleux Marcel de Bruxelles

Van het perfecte hemd in zeeblauw tot hippe longsleeves met zeeman streepjes, de lente- en zomercollectie van Marcel heeft het wel! Het kleurenpalet voelt deze keer eerder rustig aan, zoals een fris zomerbriesje in plaats van de wilde golf die we kunnen verwachten van de Brusselse ketten. Zo zien we vooral verschillende tinten blauw, beige, wit en denim terugkomen in loose fit designs van lichte (en duurzame) materialen. Voeg daar dan nog de iconische Marcellekes met het tricolore accent aan toe en het Belgisch vakmanschap spat ervan af! C’est de la qualité, ça he.

Laten we maar meteen deepdiven in de collectie, en dat doen we met les mecs! Voor hen zijn er zachte neutrals, trendy prints en vernieuwende artworks. Zo zitten er heel wat coole basics with a twist in de collectie, zoals een lichte knitted sweater met artistieke waterprint. Daarnaast heb je nog zeeën van denim items, die gaan van loose fit shirts met korte mouwen tot chille broeken met subtiele ruitjes- en streepjespatronen.

Kostuums van L’Impeccable Marcel

De echte catch voor les mecs blijft natuurlijk L’Impeccable! Zo zijn er zes nieuwe kostuums: een linnen zomersuit in het beige, een blauw kostuum met carreaukes, een zacht uniek pak in het lichtblauw, een navy blue suit als echte eyecatcher, een lichtgrijs ruitjeskostuum dat uit drie delen bestaat én een indigo pak met ruitenprint stelen de show. Stuk voor stuk fabuleux summer suits in knappe retro stoffen waar je als een blok voor zal vallen – of ja, uit de blokken voor zal vallen.

Hoog tijd voor wat female (zw)empowerment nu, want les meufs hebben heel wat items waarmee ze zullen stralen als de zomerzon op de Brusselse stroeten. Zo werd er ook deze keer een echt ‘seizoens Marcelleke’ gemaakt met trendy navy stripes, samen met de dress version als topfavoriet. Daarnaast zien we nog enkele retro pieces zoals het spons setje in wit en blauw, vintage polo’s met ritsen en een beige salopette die je perfect kan combineren met een cropped blouse voor een effortless summer look. Maar de échte eyecatcher pour les meufs? Dat is het very vintage badpak in navy blue met de letter ‘M’ op. Daarmee word je ongetwijfeld de bazin van de piscine!