Cyclo Club Marcel

Cyclo Club Marcel

Cyclo Club Marcel

Only cycling vibes in de lente/zomercollectie van Cyclo Club Marcel. You can’t spell ‘vélo’ without ‘love’, en dat weet Cyclo Club Marcel maar al te goed. Met zijn ijzersterke citaten, zachte retro kleuren en straffe prints veroveren ze het hart van elke pedaleur charmeur. Je zou voor minder naar jouw dichtstbijzijnde ZEB-store demarreren. Ontdek de collectie voor wielerfans van de eerste muur online bij ZEB!

Winnaarsshirts van Cyclo Club Marcel

“Experience creates superior performance” leest het op één van de nieuwste T-shirts van Cyclo Club Marcel, wat ook op de jongste lente- en zomercollectie van toepassing is. Ook deze collectie verdient weer een prachtige podiumplaats in onze harten én kasten. Zo voegt Cyclo Club Marcel meer dan 25 vintage inspired T-shirts met iconische quotes zoals “great minds ride a bike”, “pedaleur charmeur” en “nie neute, nie pleuje” toe aan zijn palmares. Deze rasechte winnaarsshirts zijn dan ook verkrijgbaar in nostalgische kleuren als blauw, donkergroen en mosterdgeel. En om de overwinning helemaal binnen te halen, zitten er deze keer 3 vrijetijdsshorten én een paar sneakers in het peloton waarmee je comfy voor jouw koersheld kan supporteren dit wielerseizoen!

Koerstenue voor wielerfanaten

Wil je jouw favoriete Flandrien achterna gaan? Dan kan je gewoon een Cyclo Club Marcel koerstenue in huis halen en zelf op jouw stalen ros springen om de Vlaamse heuvels te trotseren. Als je liever ruikt naar een echte wielerwinnaar zonder er zelf echt eentje te zijn, dan is natuurlijk nog de Fraîcheur Coureur – de enige echte parfum voor fietsfanaten.

Hoog tijd om op jouw bicyclette te springen en koers te zetten naar jouw dichtstbijzijnde ZEB dus! Want je kan de voorjaarscollectie van Cyclo Club Marcel vanaf nu zelf gaan ontdekken in de ZEB stores of op ZEB.be.