Cyclo Club Marcel

Cyclo Club Marcel

Cyclo Club Marcel

Alle coureur adoreurs vallen voor de nieuwe herfst/wintercollectie van Cyclo Club Marcel. Cyclo Club Marcel is alweer de zegekoning der wielercollecties dit najaar. Met zijn onklopbare quotes, retro wielerprints en trendy winterkleuren valt iedereen als een blok – of ja, eerder als een echte coureur – voor de iconische outfits. Tijd voor een massaspurt naar de ZEB dus!

<p id="maincontent" class="page-main">Alle coureur adoreurs vallen voor de nieuwe herfst/wintercollectie van Cyclo Club Marcel. Cyclo Club Marcel is alweer de zegekoning der wielercollecties dit najaar. Met zijn onklopbare quotes, retro wielerprints en trendy winterkleuren valt iedereen als een blok – of ja, eerder als een echte coureur – voor de iconische outfits. Tijd voor een massaspurt naar de ZEB dus!</p>
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
   • -70%
   • eco
   As low as € 10,50 Regular Price € 34,99
  Tonen als Foto-tabel Lijst
  Van hoog naar laag sorteren

  GRATIS LEVERING

  GRATIS RETOUR

  LEVERING THUIS, OP KANTOOR OF IN EEN ZEB-WINKEL IN JE BUURT

  CONTACTEER ONS OP 02/568.11.85 (MAA-ZON) of via CHAT

  Join the Personal Shopping experienceJoin the Personal Shopping experience

  Voor k(ass)eiharde wielerfans

  De herfst- en wintercollectie van Cyclo Club Marcel is alweer een ode aan de mooiste sport op aarde en alles wat daarbij komt kijken. De 16 T-shirts en 9 truien zitten opnieuw vol knipogen, verwijzingen en straf artwork die onwaarschijnlijk (fiets)belletjes zullen doen rinkelen bij elke wielerfan. Sterke titels als ‘Tempobeul’ en ‘Pedaleur de charme’ rijden op kop, maar ook catchy quotes als ‘sometimes I wonder if my bike is thinking about me too’ en ‘I found my freedom’ zijn weer van de (val)partij. En om de T-shirts nóg meer gewild te maken, zijn ze allemaal gemaakt uit 100% organisch katoen en zijn ze beschikbaar in trendy winterkleuren zoals donkergroen, grijsblauw en karamelbruin. Kortom: Cyclo Club Marcel heeft weer een straf peloton geassembleerd!

  Shop Cyclo Club Marcel bij ZEB

  Wil je all-in gaan? Dan kan je ook kiezen voor de comfy trainingstenue uit de collectie. Zo heb je, samen met één van de vele truien, een volledige warme outfit waarmee je vanuit je luie zetel je favoriete Flandrien kan toejuichen. Om het met één van de gevatte oneliners te zeggen: f*ck walking, demareer maar naar je dichtstbijzijnde ZEB-store of naar zeb.be. Want vanaf juli kan je daar een nieuwe supportersoutfit op de kop tikken. May the koers be with you!