Astrid Black Label

Astrid Black Label

Astrid Black Label

Klaar voor BOS(S) BABE AUTUMN met Astrid Black Label. De nieuwste najaarscollectie vol nature-infused patronen, elegante designs en warme kleuren vind je nu bij ZEB. Haar inspiratie? Die komt los uit het bos! Het hele kleurenpalet is afgestemd op de natuur die Astrid Coppens als inspiratiebron heeft gebruikt. Met posy green, neon blue, citronelle groen, feloranje, winters wit, zachte khaki en natuurlijk ‘Astrid zwart’ is het een kleurrijke wintercollectie geworden. Ook nature-infused prints zie je deze herfst en winter talrijk terug. Wanneer al deze elementen dan nog in unieke designs gegoten worden, weet je dat het écht een buiten-gewone collectie is. Shop hier de herfst/wintercollectie van Astrid Black Label online.

<p id="maincontent" class="page-main">Klaar voor BOS(S) BABE AUTUMN met Astrid Black Label. De nieuwste najaarscollectie vol nature-infused patronen, elegante designs en warme kleuren vind je nu bij ZEB. Haar inspiratie? Die komt los uit het bos! Het hele kleurenpalet is afgestemd op de natuur die Astrid Coppens als inspiratiebron heeft gebruikt. Met posy green, neon blue, citronelle groen, feloranje, winters wit, zachte khaki en natuurlijk ‘Astrid zwart’ is het een kleurrijke wintercollectie geworden. Ook nature-infused prints zie je deze herfst en winter talrijk terug. Wanneer al deze elementen dan nog in unieke designs gegoten worden, weet je dat het écht een buiten-gewone collectie is. Shop hier de herfst/wintercollectie van Astrid Black Label online.</p>
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
  Tonen als Foto-tabel Lijst
  Van hoog naar laag sorteren

  GRATIS LEVERING

  GRATIS RETOUR

  LEVERING THUIS, OP KANTOOR OF IN EEN ZEB-WINKEL IN JE BUURT

  CONTACTEER ONS OP 02/568.11.85 (MAA-ZON) of via CHAT

  Join the Personal Shopping experienceJoin the Personal Shopping experience

  Astrid Coppens gaat voor puur natuur met haar nieuwste najaarscollectie

  Astrid werkt zich elk seizoen uit de naad om een elegante en eigentijdse collectie neer te zetten die helemaal on trend is. En dat mag je letterlijk nemen, want als Creative Director van Astrid Black Label volgt ze alle trends op de voet op. Na alle fashion shows, magazines en catwalks in de gaten te houden, koos ze haar favoriete trends eruit en bracht ze deze samen in een verbluffende najaarscollectie met één verbindende factor: de natuur.

  In haar vorige collecties liet Astrid al een paar nature influences doorschijnen, maar voor haar meest recente drop bij ZEB heeft ze echt outside of the box gedacht – met de nadruk op outside. Want Astrid zocht haar inspiratie in het bos: “Groen is dé grootste trendkleur van het jaar, dus moest ik het gewoon in mijn collectie verwerken. Nature-infused prints zijn ook nog steeds een big hit, dus was de keuze heel snel gemaakt. Into the woods, it was!”

  Authentieke kleuren en prints

  Niet alleen de kleuren, maar ook de prints zijn authentiek. De Turkey Tail komt namelijk terug als handgetekend patroon, zowel in wit als in zwart. Daarnaast ging Astrid ook voor een gesofisticeerde varen print in verschillende felle kleuren, wat je meteen dat high end gevoel geeft met een speelse touch. Een echte signature move van Astrid intussen!

  Ontdek de collectie met een elegante satijnen jurk met foulard, neon blauwe mantel, quilted overjacket in gradient, lekker warme knit in citronelle, stijlvol velvet pantsuit in winters wit, fluffy debardeur, chique geklede broeken, flatterende maxi dresses in geel, groen en zwart en nog zoveel meer!

  De eyecatchers van de herfst/wintercollectie

  Maar dé eyecatchers van de collecti