Astrid Black Label

Astrid Black Label

Astrid Black Label

Klaar voor BOS(S) BABE AUTUMN met Astrid Black Label. De nieuwste najaarscollectie vol nature-infused patronen, elegante designs en warme kleuren vind je nu bij ZEB. Haar inspiratie? Die komt los uit het bos! Het hele kleurenpalet is afgestemd op de natuur die Astrid Coppens als inspiratiebron heeft gebruikt. Met posy green, neon blue, citronelle groen, feloranje, winters wit, zachte khaki en natuurlijk ‘Astrid zwart’ is het een kleurrijke wintercollectie geworden. Ook nature-infused prints zie je deze herfst en winter talrijk terug. Wanneer al deze elementen dan nog in unieke designs gegoten worden, weet je dat het écht een buiten-gewone collectie is. Shop hier de herfst/wintercollectie van Astrid Black Label online.

Join the Personal Shopping experienceJoin the Personal Shopping experience

Astrid Coppens gaat voor puur natuur met haar nieuwste najaarscollectie

Astrid werkt zich elk seizoen uit de naad om een elegante en eigentijdse collectie neer te zetten die helemaal on trend is. En dat mag je letterlijk nemen, want als Creative Director van Astrid Black Label volgt ze alle trends op de voet op. Na alle fashion shows, magazines en catwalks in de gaten te houden, koos ze haar favoriete trends eruit en bracht ze deze samen in een verbluffende najaarscollectie met één verbindende factor: de natuur.

In haar vorige collecties liet Astrid al een paar nature influences doorschijnen, maar voor haar meest recente drop bij ZEB heeft ze echt outside of the box gedacht – met de nadruk op outside. Want Astrid zocht haar inspiratie in het bos: “Groen is dé grootste trendkleur van het jaar, dus moest ik het gewoon in mijn collectie verwerken. Nature-infused prints zijn ook nog steeds een big hit, dus was de keuze heel snel gemaakt. Into the woods, it was!”

Authentieke kleuren en prints

Niet alleen de kleuren, maar ook de prints zijn authentiek. De Turkey Tail komt namelijk terug als handgetekend patroon, zowel in wit als in zwart. Daarnaast ging Astrid ook voor een gesofisticeerde varen print in verschillende felle kleuren, wat je meteen dat high end gevoel geeft met een speelse touch. Een echte signature move van Astrid intussen!

Ontdek de collectie met een elegante satijnen jurk met foulard, neon blauwe mantel, quilted overjacket in gradient, lekker warme knit in citronelle, stijlvol velvet pantsuit in winters wit, fluffy debardeur, chique geklede broeken, flatterende maxi dresses in geel, groen en zwart en nog zoveel meer!

De eyecatchers van de herfst/wintercollectie

Maar dé eyecatchers van de collectie zijn Astrid’s persoonlijke favoriet: the party capsule in khaki! “Voor mij staan deze items echt voor ‘the night is yours for the taking’. Of je nu gaat voor de elegant maxi dress of voor de sexy rok met split, dankzij de glitter in het lurexje shinet iedereen die het draagt. Het is zo naturally beautiful!”