Astrid Black Label

Astrid Black Label

Astrid Black Label

Ontdek de Astrid Black Label lente/zomercollectie online bij ZEB! Van watermelon colours tot palmboomprints: ga voor een statement summer met de nieuwe collectie van Astrid Black Label. De nieuwe collectie barst van de summer statement pieces geïnspireerd door de grootste catwalktrends: van classy occasionwear in verrassende zomerkleuren tot zinderende prints voor op het strand. Qua fits verrast Astrid Black Label met eigentijdse zomerse stuks als zwierige beach dresses, luchtige plissérokken, trendy kimono pants en classy off-the-shoulder jurken. Bovendien werk je elke look effortlessly elegant af met matching leren sandalen. Shop hier de collectie!

Drop it like it’s hot met Astrid Black Label

Bij Astrid Black Label geen harde breuklijn tussen seizoenen en collecties, maar een naadloze overgang van winterse looks naar de eerste zomerse fits. Van faux leather skirts en little black dresses tot bikini’s met palmboomprint: met vijf exclusieve drops in de aanloop naar de zomer speelt het merk perfect in op de noden én trends van elk moment.

Verwacht statement pieces in opvallende tinten als hibiscusrood en een nieuwe felgroene accentkleur: perfect om te mixen en matchen tot een trendy watermelon colour combo, of om uit te balanceren met één van de elegante zwarte basics uit de collectie. Voor extra summer vibes kan je rekenen op heel wat nieuwe items in de nu al iconische, handgetekende blurred flower- en palmboomprints: perfect voor een zinderende zomerlook.

A bigger splash

Dit seizoen zet Astrid Black Label het succes van de eerste swimwearcollectie verder met een gloednieuwe swimwear drop. Het label lanceert opnieuw een zorgvuldig samengestelde capsulecollectie met elegante badpakken en bikini’s in de kenmerkende prints uit de collectie – inclusief zomerse kimono’s en funky kaftans als perfecte finishing touch voor een glamorous beach look…

Magisch Marrakesh

Astrid Coppens liet zich voor de nieuwe collectie van Astrid Black Label inspireren door de luxueuze, betoverende vibe van Marrakesh: een unieke bestemming die vraagt om felle kleuren, opvallende prints en luchtige, effortless pasvormen. En omdat de stylish looks uit de collectie nergens beter tot hun recht komen dan in de kleurrijke gebouwen en groene oases waar ze door geïnspireerd zijn, koos Astrid de adembenemende Riad Tifawin als glamoureus middelpunt van de campagne… Summer’s here!