Gilets

Gilets voor dames

Geen producten gevonden op ZEB.be. Ga zeker eens langs in een ZEB Store in jouw buurt!

GRATIS LEVERING

GRATIS RETOUR

LEVERING THUIS, OP KANTOOR OF IN EEN ZEB-WINKEL IN JE BUURT

CONTACTEER ONS OP 02/568.11.85 (MAA-ZON) of via CHAT

Gilets voor dames online bestellen op ZEB.be

Een gilet is een essentieel kledingstuk waarvan je er nooit genoeg kan hebben in je garderobe. Een damesgilet kan gebruikt worden als vestje op een fancy jurk voor een stijlvolle look. Maar je kan een gilet nu ook dragen als blikvanger of gewoon om je warm te houden tijdens de koudere lenteavonden, als je hem juist combineert is hij allesbehalve saai. In het assortiment van ZEB vind je gilets en cardigans in verschillende modellen en materialen. Of je nu op zoek bent naar een lang of kort giletje met een ronde of V-hals, je vindt sowieso het perfecte gilet voor jouw lente en zomer looks. Ze komen dit seizoen in toffe kleuren zoals blauw en oranje, maar ook in neutrale tinten zoals wit en zwart die je overal mee kan combineren. Ideaal om overal mee naartoe te nemen als extra laagje of om jouw outfit een extra touch te geven.

Ga je voor een comfortabele cardigan of een trendy gilet?

Een gilet voor dames of cardigan wordt vaak gezien als een saai kledingstuk dat je zo uit je oma’s kast kan halen, maar dat is absoluut niet het geval. Dit seizoen zie je trendy gilets in verschillende kleuren en veel soorten prints zoals streepjes of bloemen! In combinatie met een old school logo, heb je de trendy gilet voor dit seizoen. We zien pullovers gecombineerd met een stoere broek op elke catwalk. Of je nu een gilet in een neutrale kleur of een blauw gilet draagt als blikvanger of gewoon om je warm te houden, als je hem juist combineert is hij allesbehalve saai.

Vestjes en gilets onmisbaar tijdens het voorjaar omdat ze ons lekker warm houden en er toch stijlvol uitzien. De gebreide gilet is dan ook een musthave. Ideaal tijdens de koude en frisse dagen in de lente en zomer. Ze komen dit seizoen in neutrale kleuren zoals wit, bruin of zwart, maar kunnen ook in een combinatie van verschillende kleuren, ideaal voor een camouflage look. De absolute topper blijft natuurlijk het zwarte gilet voor dames. Die combineer je zonder enige moeite met al jouw looks. 

 

In het assortiment van Astrid Black Label vind je de mooiste damesgilets in verschillende kleuren terug. Ze zitten niet enkel gemakkelijk, maar zorgen ook dat je altijd lekker warm hebt. Combineer je zwarte gilet voor dames met een jeans en een paar leuke sneakers voor een casual outfit. Een vest kan je ook gerust combineren met een jumpsuit of kleedje voor een gekledere look. Onze favoriete trend? De matching set! Shop jouw favoriete gilet met bijpassende broek of rok, en je bent trend proof voor dit seizoen.

Kies uit een ruim assortiment merken bij ZEB

Bij ZEB kies je uit een ruim assortiment gilets voor vrouwen in uiteenlopende stijlen. Ze mogen niet ontbreken in je garderobe om je outfit compleet te maken. Uiteraard van uitstekende kwaliteit met topmerken als VERO MODA, ONLY, VILA, Mango en vele andere. Een uitgebreide selectie van al deze gilets vind je zowel in onze winkels als online.