Cadeaubonnen

Op zoek naar een cadeautje? Schenk een waardebon van ZEB en maak iemand gelukkig. Bij ZEB shop je zowel fysieke als digitale cadeaubonnen voor elke gelegenheid. Wat moet je doen? Kies je favoriete design uit onze ruime selectie cadeaubonnen. Selecteer het bedrag van de waardebon dat je wenst te geven. Je kan kiezen voor een cadeaubon ter waarde van €15, €25, €40, €50, €100 en €150. Vul de nodige informatie in van de geadresseerde en voeg de bon toe aan jouw winkelwagen. Reken jouw bestelling af en wij doen voor jou het nodige!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Cadeaubonnen online bestellen op ZEB.be

Nog vlug op zoek naar een cadeautje? Bij ZEB heb je een ruime keuze aan cadeaubonnen voor elke gelegenheid. Met een cadeaubon van ZEB kan je uit ons volledig assortiment kleding, schoenen en accessoires kiezen voor een artikel naar wens!

Kies uit een ruime selectie van kaartjes met een toffe print of tekst. Valentijn, Moeder- of Vaderdag, Kerstmis of een verjaardag, voor elk feest is er een passende bon. Bij ZEB kan je zowel voor een fysieke waardebon als een digitale bon kiezen. Bij een digitale waardebon kan je als extra een persoonlijke boodschap schrijven uit het hart.

Schenk een cadeaubon aan iemand nauw aan je hart

Voor welke gelegenheid ook, bij ZEB vind je het perfecte ontwerp voor jouw cadeaubon. Een verjaardag, moeder- of vaderdag of een waardebon voor de eindejaarsperiode? Kijk in ons ruime assortiment aan waardebonnen en kies er ééntje uit!

Wens je een fysieke waardebon ingepakt in een toffe envelop die je persoonlijk kan afgeven aan de gelukkige? Kies er eentje uit onze selectie en ontvang jouw waardebon de volgende werkdag bij jou thuis. Of laat je de fysieke bon liever leveren in de brievenbus als verrassing? Geef dan het adres van de bestemmeling op als leveringsadres.

Ook aan onze vergeetkousen hebben we gedacht want bij ZEB kan je een digitale waardebon bestellen die na enkele minuten al in jouw mailbox zit. Kies uit de tofste designs en stuur de bon naar jouw mailadres. De bon kan je afprinten en persoonlijk afgeven aan de lucky one! Of stuur de bon onmiddellijk naar het mailadres van de ontvanger als verrassing.

Kies uit een ruim assortiment cadeaubonnen bij ZEB

Onze fysieke waardebonnen kunnen zowel in onze winkels als online aangekocht worden. Online zijn er vaste bedragen waaruit je kan kiezen en in onze winkels kan je het bedrag volledig zelf kiezen. De waardebonnen van ZEB kunnen zowel online als in onze winkels gebruikt worden. De ontvanger kan kiezen uit een ruime selectie van kleding, schoenen en accessoires van verschillende merken.