ZEB neemt deel aan de eerste editie van BEL Friday!

Lokaal kopen is zorg dragen voor elkaar: voor de winkeliers, voor de producenten, voor jezelf en voor de hele gemeenschap. Want door te shoppen in een lokale elektrozaak of kleding van een Belgisch label te dragen, pomp je je winkelbudget opnieuw in onze Belgische economie. En daar worden we allemaal beter van!

Daarom zetten we de Belgische shoppers en winkeliers in de bloemetjes op BEL Friday, het sympathiekste winkelevenement van het land. Tijdens het verlengde weekend van Allerheiligen geniet je in tal van Belgische winkels en webshops van interessante aanbiedingen, fikse kortingen en onverwachte extra’s. Want lokaal shoppen, dat is gewoon ontzettend plezant!


Het goede doel

Toch draait BEL Friday niet alleen om krijgen. Het is ook het uitgelezen moment om op een leuke manier je steentje bij te dragen aan een beter België. Elke deelnemende winkel steunt immers ook een goed doel. Voor deze eerste editie is dat de Belgische afdeling van het Rode Kruis. Want solidair zijn, ook dat is typisch Belgisch!

Voor het Rode Kruis was de coronacrisis een streep door de rekening. Niet alleen werden vele bloedinzamelingen noodgedwongen afgelast, maar ook hun populaire stickeractie viel erdoor in het water. Daarom geven we hen met BEL Friday graag een financieel duwtje in de rug zodat hun belangrijke werk niet in het gedrang komt. En dat geld zal goed gebruikt worden!


#koopbelgisch

Niet alleen de winkelstraten kleuren zwart, geel en rood tijdens BEL Friday, maar ook op de vele Belgische webshops kan je niet aan #koopbelgisch ontsnappen. Je wordt het hele weekend om de oren geslagen met verrassende deals en niet te missen aanbiedingen. En natuurlijk gaat ook hier een deel van de opbrengst rechtstreeks naar het Rode Kruis. Zo vier je tijdens BEL Friday gezellig mee met de Belgische handelaars en shoppers, waar je ook bent!

Vier met de winkeliers van hier tijdens BEL Friday, van vrijdag 30 oktober tot en met maandag 2 november. Met kortingen, promoties, kleine attenties en vooral veel goesting om jullie te ontvangen.


BEL Friday: hier, daar kiezen we samen voor.